adie's FotoPage

By: adie hamdan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 10:15 Email | Share | | Bookmark
Wedding at Stadium Tasik Titiwangsa, KL-25/10/2008

Bertempat kat Stadium Tasik Titiwangsa,KL berlangsungnya persandingan di pihak pengantin yang kami panggil Jaja..pasangan beliau ialah Sai...both of them memng happening couple..Perkenalan kami bermula dgn satu panggilan telefon yang aku terima daripada Jaja..setelah perjumpaan pertama di Old Town Kopitiam Kota damansara, Jaja begitu berminat untuk menggunakan khidmat kami untuk Majlis resepsi beliau di Stadium Tasik Titiwangsa...seperti biasa, aku akan sediakan dua lakaran pelamin dan hiasan lain untuk di pilih oleh client...memilih untuk design yang simple dan elegan, akhirnya terhasillah dekorasi seprti id bawah ni...keseluruhan dekorasi berwarna putih/off white dan diserikan dengan sedikit warna biru firus untuk sesuaikan dgn baju pengantin...pada malam tersebut kedua2 pengantin begitu terserlah keayuannya bagi yang perempuan dan terserlah kehenseman bagi pihak lelaki..bagi aku mereka ni memng sporting giler..senang berkerja dengan mereka..yang penting masa kat meja makan beradap pun diorang sempat lagi pose giler2 tuk photographer...
sekali lagi tahniah untuk Jaja & Sai..u guys rawkkkk...hehehhee...moga cepat dapat anak



Hiasan pelamin



Hiasan karpet merah



Hiasan meja makan utama



Hiasan meja makan utama



Pintu Gerbang



Hiasan bunga



Hiasan meja resepsi



Hiasan meja resepsi


Gambar lain boleh dilihat di
http://www.flickr.com/photos/adieadlan_weddings/


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net